lauantai 10. tammikuuta 2015

Päivä 10: Queens Of The Stone Age - Songs for the Deaf (2002)


"Epätietoisuus oli aivan järkyttävää, mutta kyllä sieltä selvittiin."

Kymmenen päivää takana, hurraa! Tämähän vaatii jo miltei juhlan poikasta. Toisaalta onhan tässä TJ'täkin paljon jäljellä joten mitä sitä suotta juhlimaan vielä... Oo, tulipas TJ'stä mieleen.

perjantai 9. tammikuuta 2015

Päivä 9: The Hives - Veni Vidi Vicious (2000)

#kuvaajanukkuujakirjoittajakinonlähellä
"Hyvää musiikkia urheiluun, varsinkin jos harrastaa hyppykepillä tai miksei paikallaankin hyppimistä."


Oivoi. Tänään on suloisen kotitaloutemme rauhaa rikkonut jälleen kerran jääkiekko mutta tilanne alkaa olla jo hyvän rauhoittunut eläinten ja miltei kaikkien ihmistenkin nukkuessa. Ainoastaan tämän päivityksen kirjoittaja sekä hänen poikansa ovat hereillä, toisella on hikka ja toinen hikottelee, eli ei vahvasti mene meillä miehilläkkään.

torstai 8. tammikuuta 2015

Päivä 8: Ramones - Rocket To Russia (1977)


"Sanotaanko että tätä tyhmemmäksi ei enää pääse, joten se pelko nuorempanakin on ollut suorastaan pölijää"

Loman päättyminen tuo arkeen kaiken maailman stressejä sekä ahdistuksia, jopa niinkin suuria ettei ensimmäisinä päivinä loman jälkeen voi olla puhumasta muusta kuin sen loppumisesta. Onneksi hätä ei ole kaukana, vaan se löytyykin LP-tason R-osastolta. Bändin asenteen ja yleisen imagon kunniaksi, myös kirjoitus on tänään lyhyt mutta ytimekäs.

keskiviikko 7. tammikuuta 2015

Päivä 7: David Gilmour - David Gilmour (1978)


"Jälkimmäisessä Gilmour ottaa hieman irtiottoa kauniista teoksistaan ja on enemmänkin sellaisessa perinteissä "taistelevat metsot"-tunnelmassa, saapa kappale jalankin hiukan polkemaan tahtia lattiaan."


No nyt se loma on sitten loppumassa omiltakin osilta, huomenna pitäisi palata takaisin muutamaksi päiväksi koulun penkille ja sieltä sitten siirtyä työharjoitteluun vihdoinkin sellaiselle puolelle tässä ammatissa mihin oma kiinnostus on keskittyny täydellisesti. Mutta tällä hetkellä ahdistaa. Tehtävät myöhästelevät, motivaatio on hukassa, koko ala tuntuu omalta osaltani aivan turhalta eikä siitä tunnu löytyvän tällä hetkellä oikein mitään positiivista. Tilanne ei kuitenkaan ole toivoton, olen vastaavassa tunteessa ollut edellisenkin koulutuksen aikana ja sen ajan teemamusiikkina toimi tämän päivän levy.

tiistai 6. tammikuuta 2015

Päivä 6: The Doors - The Doors (1967)


"Mistä? Siitä tunteesta kun riippuvuus syntyy."

Loppiainen, tuo joulun, loman, joululoman, joulukuusen, joulukoristeiden sekä koko jouluajan lopettaja on täällä tänään. Toki omalta osaltani loma ei vielä onneksi tähän lopu vaan saan vielä muutaman päivän völlätä ja kuunnella rauhassa levyjä. Myös joulukoristeet on oikeastaan meidän taloudessa jo otettu poies jo muutama päivä sitten ja oikeastaan koko joulun viettämisessä ollaan jo siirrytty ns."odottavaan" vaiheeseen. Mutta niille joille loppiainen lopettaa kaiken mukavan, on tämä levy omistettu teille.

maanantai 5. tammikuuta 2015

Päivä 5: Tiktak - Ympyrää (2003)




" Kyllä siitä suru jäi."

Kissat kiimailee, koirat repineet koko makuuhuoneen kauppareissun aikana, ulkona on niin kylmä että sormia paleli eikä äksästä löytynyt sitä Tom Waitsin Rain Dogsia.. Joskus tulee vaan vastaan sellaisia päiviä että vetää oikiasti ihan mustaan. Silloin haetaan levyhyllystä t-kirjaimen kohdalta lääke kaikkiin ongelmiin mitä maailma tuo tullessaan.

sunnuntai 4. tammikuuta 2015

Päivä 4: Vesa-Matti Loiri - 4+20 (1971)

Hyvvee puuta.
"Onhan se kummallista kuunnella Loiri-levyä jossa herra ei edes tulkitse."

Näin tammikuun neljäntenä on aika kunnioittaa suurta suomalaista taiteilijaa hänen syntymäpäiviensä kunniaksi, onhan hän tehnyt järkyttävän arvokkaan uran suomalaisen elokuvan, musiikin ja jalkapallomaalivahtiuden parissa. On muuten myös ihan kova huilisti. Meidän on aika jutella, Loiri.