lauantai 14. helmikuuta 2015

Päivä 45: Metallica - Death Magnetic (2008)


"Kiva huomata edes jotain positiivista tämän kaiken mössön ja harmauden keskellä."

Hyvvää ystävänpäivää täältä Koskelan lumisten kattojen keskeltä. Eläimet ovat rauhoittuneet niin rauhallisiksi kuin ne voivat, joten elo on niin ihanata että kahvikin maistuu hymyileviltä naamoilta ja sylkeviltä laamoilta. Ihanata.

perjantai 13. helmikuuta 2015

Päivä 44: The Last Internationale - We Will Reign (2014)


"Mukava havaita että tällaista roskenrollia tulee vielä nykyään eikä kaikki ole vain itku-indietä tai Tuomas Holopaista."

Tämä päivä menikin pitkästä aikaa ääniteltävänä, ehkäpä joku kerta tänne vaikka jaan kyseisen kappaleen, kunhan se valmiiksi joskus tulee. Kuunneltavana myös tuoretta musiikkia tuoreelta bändiltä, kävi tuo tuleva rouva nimittäin hakemassa tänään pitkään haussa olleen debyytin erityisen mielenkiintoiselta bändiltä.

torstai 12. helmikuuta 2015

Päivä 43: The Mars Volta - De-Loused In The Comatorium (2003)

Joskus oikeasti pelottaa nämä kuvat.
"Volumet nousevat ja vauhti kiihtyy."


Viime perjantaina äksästä lähti mukaan melkoisia aarteita, niitä purinkin jo ensimmäisen kerran viime viikolla Manic Street Preachersin kirjoituksen yhteydessä. Muutama LP tarttui myös mukaan, joista toisen otan kuunteluun tänään yleisön pyynnöstä. Tällä kertaa tämän löydön tekikin Heini, mutta onneksi tulevan avioliiton siivillä saan tätäkin kuunnella.

keskiviikko 11. helmikuuta 2015

Päivä 42: Ghost - Infestissumam (2013)



"Iloitsin silloin, iloitsen nyt."

Noni, tuli tänään katsottua loppuun hauska ruotsalais-jenkki Welcome To Sweden tuolta Netflixin puolelta ja olihan se hyvä. Hyvät näyttelijät ja hyvvää läppää näin suomalaisenkin silmin katsottuna. Jäinpä sitten aiheeseen liittyen funtsailemaan ruotsalaista musiikkia (jota tässä projektissa on edustanut jo kivasti The Hives) ja tutkailin vähän levykaappi-systeemiä. Siellähän on ihan hirmuisesti musiikkia länsi-naapurista, niitähän pittää kuunnella nopiaa poies.

tiistai 10. helmikuuta 2015

Päivä 41: Zen Café - Stop (2006)


"Lupaan tutkia tätä ilmiötä tulevaisuuden kirjoitusten yhteydessä, jos se jotakuta lohduttaa."


Noniin, tänää palataan takaisin melkein kunnollisella kirjoituksella, kahden edellisen päivän flunssainen olo on muuttunut pahoinvoinniksi mutta kirjoitellaanpa sitten vaikka fiktiivinen ämpäri koneen vieressä. Voisin olla nokkela ja tehdä jonkin viitauksen tämän päivän albumin nimestä mutten jaksa. Oksettaa jo muutenkin.

maanantai 9. helmikuuta 2015

Päivä 40: Mokoma - Viides vuodenaika (2006)


"Sitten alkaa Annalan Marko itkemään"

Noniin, illan toinen kirjoitus. Olo on edelleen kehno, vaan ei anneta sen haitata. Koska tämä päädyin ottamaan illan toiseksi albumiksi vähän normaalista poikkeavammin EP'n on myös kirjoitus "runollisempaa". Olkaa hyvä.

Päivä 39: Anssi Kela - Nummela (2001)



"Tuntui että jokaisen kappaleen musiikkivideona olisi voinut olla Aleksi Mäkelän-elokuva, jossa Samuli Edelman ja Juha Veijonen juovat viinaa saunassa"

Eilinen (8.2.) meni niin kovassa kuumeessa ettei yksinkertaisesti päässyt edes sängystä ylös, saati kirjoittamaan juttua kuunnellusta albumista. Olo oli ja on edelleen aivan kauhea mutta helpottamaan päin, siksi tänä iltana kirjoitan lyhyet jutut eilen ja tänään kuunnelluista albumeista. Aloitetaan eilisestä, seuraa kuvaus siitä miltä Anssi Kela kuulostaa kuumeessa.