keskiviikko 6. toukokuuta 2015

Päivä 119: Anthrax - Among The Living (1987)




"Tänään tulin vain huomanneeksi miksi bändiä ei pidetä nelikon muiden osallistujen tapaan uraauurtavana legendana vaan "silleen ihan hyvänä bändinä". "

Semmottiin keskiviikko takana että oksat pois, ensimmäisen kerran tämän kevään aikana oli tuli jo sellainen fiilis että pian on kesä ja tämänkin hikisen urpon mielen valtaa lähes teinityttömäinen innostus kaikkeen kivaan sekä kesäiseen. Kyllä tämä tästä kokoajan paremmaksi menee, enkä tälläkään kerralla tarkoita blogin tekstien laatua. Ne pysyvät aina ja ikuisesti tasaisien harmaana, sillä joidenkin asioiden ei ole tarkoitus muuttua.

tiistai 5. toukokuuta 2015

Päivä 118: Franz Ferdinand - You Could Have It So Much Better (2005)


  "Kun tätä tänäänkin kuuntelee oikein tuntee kuinka jälleen saa sellaista uutta energiaa ja intoa."

Täällä taas, muutama päivä jälleen tuli taukoa kun käytiin koko jengin kera vähän reissailemassa kuuluisassa Savossa. Tällä kertaa ei pääsykokeiden aiheuttaman ressin vuoksi kirjoitettu autossa, mutta ollaanhan tässä muutenkin jäljessä. C'mon, rentoutukaa, kyllä meikä taas kirii.

Joka tapauksessa, tänään on pääsykokeet sitten ohi ja nyt sitten odotellaan kuinka pieleen ne meni. Todennäköisesti aivan penkin alle, vaan ei anneta sen masentaa. Kuunnellaan levyjä, se helpottaa.