torstai 14. toukokuuta 2015

Päivä 123: Michael Jackson - Thriller (1982)




"Ei normaali ihminen vaihda väriä telkkarissa."

Tänään on kirjoittaminen sanojen todellisessa merkityksessä nopeaa ja sanotaanko jopa nohevaa, on nimittäin tullut vihdoin ja viimein se päivä kun pääsee taas wöyhöttämään kunnolla. Mukavat musakki-pohjat saadaan kuitenkin otettua, kiitos eilisen LP-löytöjen. Vihdoin ja viimein on jälleen kerran aika palata "Vinyyli-Torstain" pariin.


keskiviikko 13. toukokuuta 2015

Päivä 122: Samuli Putro - Taitekohdassa (2014)



" Jos synnytti niin laittakaahan samoja paineita minullekkin, tuli meinaan Putron pojalla tehtyä aika huippu albumi."

Jes, vihdoin ja viimein otimme suunnan kohti keskustaa ja kävimme kuittaamassa ristiäslahjaksi saadun lahjakortin (Kiitokset Rane!) muutaman LP'seen. Niistä kirjoituksia saa odotella vielä hetken mutta sitä ennen otetaan käsittelyyn vuorostaan eilisen Kodin Ykkösen ale-laarin löydöistä toinen. Tällä kertaa arvokkaan puolison löytö.

Ja ainiin, huomenna WÖYH! MAH.TA.VUU.TTA.


Päivä 121: Franz Ferdinand - Right Thoughts, Right Words, Right Action (2013)




"Jälleen kerran aika otollisia albumeita kuvaamaan meikäläisen syksyä 2013." 

Tänään käytiin pitkästä aikaa vähän bongailemassa Kodin Ykkösen Ale-laareja ja kas kummaa: Aarteita löytyi jälleen kerran muutaman kappaleen verran! Tuli myös bongattua muutaman bändin albumeita joita myytiin viidellä sentillä. Harmitti.


maanantai 11. toukokuuta 2015

Päivä 120: Nirvana - Nevermind (1991)



"Grunkke, tuo ysärin ensimmäisen puoliskon hienoin ja kauhein ilmiö, oli juuri näinä vuosina aivan suosionsa huipulla."

Onpahan ollut taas tapahtumia ja olotiloja tässä viimeisen parin päivän aikana. Päivittäiset kuuntelut menneet tässä kuussa ihan pieleen, vaan eipä se mitään. Onhan noita kuukausia jäljellä. Pääasia on kuitenkin se että junnu sai komian nimen ja ukko pääsi nolaamaan itsensä taas vaihteeksi. Se jos joku virkistää. (Ei oikeastaan)