perjantai 3. heinäkuuta 2015

Päivä 154: Kumikameli - Sulaa Kultaa 1996 - 2008 (2008)

"Paitsi humpasta. Se on parasta."


Tulipa eilen todistettua Jarkko Martikaista ja hänen luotettavan ystävällistä taustabändiään Oulun Rauhalassa, pienestä sateesta huolimatta todella kova keikka, mahdollisesti paras Martikaisen keikka minkä olen koskaan nähnyt. Tähän toki syynä että nyt ensimmäistä kertaa pääsin todistamaan miehen ja kitaran suhteeseen perustuvan romanssin laajenemista vähän suuremmiksi.. juhlaksi. Hyvä Jarkko ja hyvä kaikki.

Sitten vähän väsynyttä kirjoitusta, olkaa hyviä.


tiistai 30. kesäkuuta 2015

Päivä 152: Emiliana Torrini - Me and Armini (2008)

"Elämä on mysteerinen kuin karvallinen suihkuverho."

Hyvin harvoin kommentoin tässä vaiheessa jo tuota teksistä nappaamaani irrallista "aivopierua" vaan tällä kertaa en voinut olla pohtimatta omaa.. en nyt sano nerouttani vaan.. jotain.

Joka tapauksessa, Batman ja Myrskyluodon Maija on tältä päivältä katsottu, tässä tulee jälleen uusi kirjoitus aiheesta josta minulla ei ole mitään hajua. Nauttikaa, tai tehkää jotain muuta mistä nautitte. Pääasia että nautitte. Jostain.


sunnuntai 28. kesäkuuta 2015

Päivä 151: Metallica - Master of Puppets (1986)



"Vauhtia oli kuin Honda Monkeyssä yhdistettynä piripään arkipäivään."

Jos eilisessä kirjoituksessa oli puutetta tekstistä, kritiikistä, vitseistä ja kaikesta muustakin maan ja taivaan väliltä niin tänään minä vakuutan että nyt tulee kaikkea mahdollista mitä näistä kipeistä sormista irti saa. Nyt on nimittäin albumi isolla C'llä.