lauantai 27. kesäkuuta 2015

Päivä 150: Dalindèo - Open Scenes (2006)



"Sillä ne albumit yleensä alkaa."

Nythän kävi sillä tavalla, että allekirjoittanut innostui eilen vähän käppäilemään sen verran että tämän kirjoituksen julkistaminen ja samalla muuttui myös "Vinyyli-Torstai, Perjantaisin" muotoon "Vinyyli-torstai, perjantaisin mutta oikeasti lauantaisin." Ei se mitään, jatketaan.

torstai 25. kesäkuuta 2015

Päivä 149: Tool - 10,000 Days (2006)


"Eipä nykyään vastaavaan pysty kuin kaiken maailman teinihömpät, kuten Muse."

Nonny, sitten mennäänkin räpistä vähän muille vesille. Huomenna otetaankin paluuta normaaliin arkeen ja palautetaan LP-torstai takaisin tähän blogiin. Ja kyllä, koska huomenna on virallisesti perjantai, niin olkoon kyseisen erikoiskirjoituksen uusi nimi vaikka "LP-Torstai, Perjantaina".

Seuraavaa artistia on vaikea hehkuttaa suomessa, sen ääntäminen menee yleensä sekaisin erään musikaalisen neron kanssa, jonka nimeä ei nyt sovi mainita. Sitä kukaan ei saa tietää.


keskiviikko 24. kesäkuuta 2015

Päivä 148: Solonen & Kosola - Kolmetoista Kertaa Kovempi Ku Kukaan (2013)



 "Nyt se kuitenkin pilasi muuten niin hyvän fiiliksen ja aiheutti mielen pahoittamisen."


"Matka jatkuu" sanoi kilpikonna soppalautasella. Tänään sitä räppiii.

maanantai 22. kesäkuuta 2015

Päivä 147: AC/DC - Highway To Hell (1979)



"Tässä oli vielä sitä selkeää vaaraa, mutta laimennus oli jo hiukan käynnissä."


Katsokaapas kun ahkeruus vei voiton ikuisessa taistelussa laiskutta vastaan, tässä on uutta kirjoitusta yhdestä kovimmista albumeista jonka tiedän tältä bändiltä. Silleen yleisesti se nyt on ehkä.. Noh, lukekaa niin selviää.

Päivä 146: Johnny Cash - At Folsom Prison (Live) (1968)



"Hauskaa että tämä yleinen pahuuden käyrätorvi sattui olemaan niin harras uskovainen että Jeesuskin olisi voinut hälle kommentoida: "Rajota vähän Johnny.""

Voi jumbe, meillä oli meinaan hellepäivät täällä Oulusessa. Ainakin välillä. Joka tapauksessa, tässä teille vähän musiiikkia vankilasta. On muuten maailman kovin livealbumi.



sunnuntai 21. kesäkuuta 2015

Päivä 145: Diablo - Icaros (2008)



"Eräänlaisella tauolla sitä on siis itsekkin ollut."


Jatketaan kotimaisen raskaamman musiikin seurassa ja samalla myös jatketaan kummallista siipi-teemaa. Kätevän looginen jatkumo..