perjantai 12. kesäkuuta 2015

Päivä 139: Michael Jackson - Bad (1987)



"Kauan eläkään MJ, muusikko ja todellinen laulaja."

Reissu-edition jatkuu jälleen kerran, nyt vuorossa suhteellisen kova albumi.

torstai 11. kesäkuuta 2015

Päivä 138: Paleface - Helsinki - Shangri-La (2010)



"Tutkimusten mukaan keskiverto-räppäri lukee vitsikirjoja, mutta Paleface ilmeisesti keskittyy kirjoihin mitkä ovat fiksuja. Todennäköisesti sanakirjoja."

Koska tänään painuimme koko poppoo reissun päälle, on päivän kirjoituskin hieman erillainen kuin normaalisti. Ns. "Reissu-edition"




keskiviikko 10. kesäkuuta 2015

Päivä 137: Leonard Cohen - I'm Your Man (1988)


"Mikä tarkoittaa aika pitkälti: "Ei aiheuta joka kolmannella biisillä suurta myötähäpeää.""

Hyvät lukijat, voipi olla että seuraavaa päivitystä joudutaan odottamaan jälleen kerran jonkin verran, on nimittäin jälleen kerran reissaamisen aika ja sikäli jos viime kerran hyvä tuuri toistuu niin ei varmaan satu taaskaan tietokoneen laturia mukaan. Vaan ei anneta sen haitata, jooko? Lupaan olla ahkera koko loppuviikon ja pyrin saamaan teille jotain hölynpölyä että voitaisiin edes jollakin virneellä todeta että "hyvin tämä projekti etenee." Pitemmittä puheitta..

tiistai 9. kesäkuuta 2015

Päivä 136: Led Zeppelin - III (1970)



"Jossain se oli ja tässä se nyt on."

 Tämän päivän koko perheen kävelyretki vei meidät vähän erillaista reittiä pitkin takaisin omille kotikonnuille eli suurelle ja mahtavalle Kuivasjärvelle. Kävelessämme vanhoja tuttuja maisemia veivät tuli mieleen monet värikkäät muistot Ahvenojan puistosta, koulun juoksuradalta ja monista muistakin mestoilta. Jäin miettimään mikä olisi sellainen bändi millä olisi sellaiset syvät juuret kyseiseen aikaan ja paikkaan. Kauan ei tarvinnut miettiä.

maanantai 8. kesäkuuta 2015

sunnuntai 7. kesäkuuta 2015

Päivä 134: AC/DC - Let There Be Rock (1977)


 "Sanoitus ja sävellys lyövät kättä kuin allekirjoittanut Fröbelin Palikoiden keikalla."

Hyvät kansalaiset, seuraa tiedote:


Päivä 133: The White Stripes - Elephant (2003)


 "Duuuu du, du du du duuuuu duuuuu."

Meikän portti selvisi, tämä on oikea ilon ja onnen päivä! Tulipa myös otettua tänään annos Marvelin universumia kun vihdoin ja viimein tuli tsekattua The Guardians of Galaxy sekä heikäläisten Netflixin kanssa yhteistyössä tehty Agent Carter-sarja. Hetken verran ryhdyn liikkuvan-kuvan kriitikoksi ja arvioin teille tämän kaksikon:

"IHAN SAIRAAN HYVÄ."

"MEH."

Kumpi on kumpi, se teidän on selvitettävä itse. Tässä sitten juttuja musiikista. Jiihaa.