lauantai 18. huhtikuuta 2015

Päivä 108: The Crash - Melodrama (2003)



"Se on minulle loppujen lopuksi ihan sama. Jos ei muille kelpaa niin kyllä se meille kelpaa."

 Lauantai, tuo päivistä suloisin. Päivän aikana ollaan jälleen nautittu upeasta kotimaisesta jääkiekkoilusta ja frendeistä. Pääsinpä myös vihdoin ja viimein upeassa Archer-sarjassa Netflixin päätyyn saakka.

"Jee." 

perjantai 17. huhtikuuta 2015

Päivä 107: WÖYH! - Dwzyrek (2015)




"Sanokaa muita albumeita jotka tekevät lyriikallaan edellisestä albumista paremman? Ei niitä kyllä montaa ole, ei tule ainakaan mieleen."


Vihdoin ja viimein se päivä jota tämän blogin miltei ensimmäisestä kirjoituksesta saakka ollaan odoteltu, on nimittäin vihdoin ja viimein tullut se päivä jolloin WÖYH-yhtyeen uusin tuotos on julkaistu ja päästy kuuntelemaan jo muutamaan otteeseen. Albumi yleensä tarvitsee muutaman kuuntelun että se alkaa aukeamaan ja nyt voidaan sanoa että tämä albumi on...

torstai 16. huhtikuuta 2015

Päivä 106: Dire Straits - Making Movies (1980)




"Muistaakseni joku meistä lapsista yritti piilottaa jonkin Knopflerin levyistä mutta se vain löytyi aina takaisin. Painajaismaista."

Dwzyrekin aatto, ihan huippua albumia odotellaan ja heti aamusta sen saakin äksästä hakia. Ihan mahtia, jännitys tiivistyy siitä mitä luvassa on, ainakin kaikki arviot lupaavat tähän mennessä hyvää.

Tähän päivään on mahtunut yksi huikean pitkä kävelylenkki ja kalaruokaa. Kaiken kaikkiaan hyvä päivä joka on kiva päättää hieman keski-ikäisempään rosken rolliin. Okei, tämä ei ihan mene sarjaan "albumeita joita on odottanut miltei liiankin paljon" mutta ei annetan sen haitata. (itse asiassa minulla ei vain ollut sellaisa vinyyliä kuuntelematta mikä tähän kategoriaan menisi)

keskiviikko 15. huhtikuuta 2015

Päivä 105: Queens of the Stone Age - ...Like Clockwork (2013)


"SIR ELTON JOHN. Mitä täällä tapahtuu?"

Oho, tulipa oikea Michael McHipster kuva tänään. Filttereitä on enemmän kun.. jossain. Kai.


Jatketaan tänään osittain samalla linjalla kuin eilen, eli albumeilla joiden julkaisua tuli odoteltua vähän sitä kuuluisaa normaalia enemmän. Jotenkin eilisen albumin kohdalla ei tekstistä tullut omaan makuun hirveän laadukasta, joten koitetaanpa sitäkin paikkailla pikkusen tänään.

tiistai 14. huhtikuuta 2015

Päivä 104: Stam1na - Viimeinen Atlantis (2010)


 "Oli aika tuoda ilmoille seuraava albumi, joka tulisi tekemään bändin tuotantoo melkoisen loikkauksen."

Herkullinen viikko käsillä, on nimittäin pitkästä aikaa sattunut sellainen viikko että sen päässä odottaa uusi albumi jota on odotettu jo pitkään, muutaman kerran siitä lienee tässä blogissa ollut puhettakkin. Perjantaina nimittäin saadaan vihdoin ja viimein jatkoa WÖYH'in upealle debyytille. Mitään sen suurempia höpöttämättä, tälle päivälle valitsin erään toisen levyn, joka aikoinaan aiheutti vastaavaa innostusta ja jännitystä.

maanantai 13. huhtikuuta 2015

Päivä 103: Ismo Alanko Teholla - Blanco Spirituals (2008)



" Äänimies-Eskolle on myös nostettava hattua."

Mukavata maanantaita kaikille, tänään ollaan saatu kokea kävelylenkki muutaman kilsan päähän kauppaan, tädin vierailuja ja Liigan kisa-studioita. Kaiken kaikkiaan siis hieno päivä. Sen kunniaksi, hieno levy.

sunnuntai 12. huhtikuuta 2015

Päivä 102: Johanna Iivanainen ja Eero Koivistoisen Yhtye - Suomalainen (2003)



" Paula Koivuniemenkin voi helposti sekoittaa Katri Helenaan jos sille tuulelle sattuu."

Päivään numero 102 on mahtunut pitkä kävelylenkki koko jengin (miinus kissat) voimin ja luistelukoulussa huutaminen. Aktiivinen sunnuntai on hyvä lopettaa leppoisasti känkyn ja puolison valitseman hyvän levyn saattelemana.