lauantai 14. maaliskuuta 2015

Päivä 71: Seminaarimäen Mieslaulajat - 20 - Kokoelma (2009)


 ""Kuunteletko SÄÄ Semmareita!?""

Eilisen ihan semisti onnistuneen pelin jälkeen tuli hetki kuunneltua uutta Santa Cruzia ja sehän kuulosti yllättävänkin hyvältä! Samalla tuli jo ehdotuksia että kuunteleppa tämä joku päivä ja kirjoita siitä juttu. Saatanpa tehdäkkin näin ja saa sitä muutkin tarjota minulle levyjä kuunteluun, en lupaa että kuuntelen mutta aina saa ehdottaa. Ehkäpä siihen palataan vielä jossain vaiheessa tämän projektin aikana, mutta sitä ennen käydäänpä läpi jotain ihan muuta.

perjantai 13. maaliskuuta 2015

Päivä 70: Led Zeppelin - II (1969)


"Tutkimus on tehty turvallisessa ympäristössä ja siinä ei ole vahingotettu eläimiä."

Tuota...

Muistaako joku että lupasin tälle päivälle kaksi erillistä kirjoitusta?

Ei kukaan? Huh huh, hyvä, koska niitä ei tule tänään kuin yksi.

Asiaan.

torstai 12. maaliskuuta 2015

Päivä 69: AC/DC - High Voltage (1976)



 "Eivät ne ole ehkä enää niin hauskat kuin teininä. "

Hei, kiitoksia jälleen kerran kaikille lukijolle, tämä blogi on tänään ylittänyt 1800 katselua.

Ja ainiin, tänäänhän oli Vinyyli-torstai.... Noh, nyt on "Albumeita joita haluasin myös LP'nä"-erikois episodi.

Tänään oli jälleen kerran mielenkiintoinen päivä, Liigan runkosarja päättyi Kärppien tappioon, mikä on tosi kiva kun allekirjoittanutkin vihdoin ja viimein oikein maksoi pelin katsomisesta. Kiva. Mitäpäs muuta.. Noh, käytiinpä juniorin kanssa kävelemässä ja kaupassa. Tässähän alkaa pääsemään jo paikallisten mummojen mielenpahoittajaksi tulevaisuudessa. Päivän albumi on kuunneltu änäriä pelatessa, siksipä valinta olikin sellainen energia-pakkaus että pelitkin sujuisivat. (Eivät sujuneet)

keskiviikko 11. maaliskuuta 2015

Päivä 68: Faith No More - Angel Dust (1992)


"Tämä blogi toistaa itseään aika paljon, eikö toistakkin?"

Oijoi, olipa meillä erityisen aurinkoinen ja lämmin päivä tänään, upea keli käydä koko joukkueen voimin pitkästä aikaa pitkällä lenkillä, sielu ja mieli tykkäsi. Aurinkoisten kelien tuleminen samalla kuitenkin huolettaa minua. Miten ihmeessä löydä inspiraatiota kirjoittaa tähän blogiin mitään järkevää kun ulkona on sairaan upea keli? Toisaalta, milloinpa minä tänne mitään järkevää kirjoittaisinkaan?

Asiasta perunaan, kuten eilen mainitsinkin tuli pitkästä aikaa tilattua pari albumia ennakkoon joihin molempiin kyllä on odotukset korkealla. Ensimmäiseksi tilasin WÖYHin tulevan johon on vahva usko että se tulee olemaan jotain aivan eeppistä (ensimmäinen sinkku ulos perjantaina, iik) ja toiseksi päädyin tilaamaan albumin yhtyeeltä jonka kanssa olemme eläneet jatkuvasti sellaista "no tavallaan mää susta tykkään"-vaihetta. Se yhtye nimittäin on...

tiistai 10. maaliskuuta 2015

Päivä 67: Wigwam - Nuclear Nightclub (1975)


" Kaiken kaikkiaan siis aivan upea albumi. "

Tänään päästiin herkistelemään pitkästä aikaa lasilliset viintä moneen, moneen kuukauteen ja sen kunniaksi myös päädyin albumin valinnassa sellaiseen albumiin mihin tavallaan liittyy erityisen tarkasti juurikin viiniltä maistuvat muistot. Sen lisäksi saatan kirjoittaa kerrankin levystä jotain. En kuitenkaan lupaa mitään.

maanantai 9. maaliskuuta 2015

Päivä 66: 22-Pistepirkko - Big Lupu (1992)


 "Vieläkin hän kavahtaa hieman jos jostain tämä kappale soi. Hyvä minä."

Oh-hoh, kunnon narkki-Ismael kuva tuli tälle iltaan.

 Joskus tulee vastaan ongelmia kun valitsee levyä jonka kuntelee näin iltaisella. Mielessä olisi paljon erillaisia levyjä jotka sopisivat juuri siihen hetkeen, mutta tämän projektin aikana olen huomannut että olen jo kuunnellut kyseisen levyn tai sitten en omista juuri sitä. Tänään olisi mieli tehnyt kuulostella Martikaisen Jarkon soolotuotantoa mutta ikävä kyllä en sitä ole vielä kaappiin saanut. Kaiken lisäksi vajaasta 400'sta albumista on vaikea löytää juuri sitä sopivaa. Tänään valitseva katse kuitenkin spottasi tämän albumin, jota toki olen katsellut vähän sillä silmällä aiemminkin kun levyä olen valinnut.

sunnuntai 8. maaliskuuta 2015

Päivä 65: Johnny Cash - American III: Solitary Man (2000)


 "Kun Cash pauhaa ettei hän koskaan luovuta tulee itsellekkin vähän samanlainen fiilis."

Noin, enää kolmesataa kirjoitusta jäljellä että tämä projekti on saatu kunnialla loppuun. Vielä kun saisin nämä ohi menneet päivät kurittua kiinni, muttei anneta sen harmittaa. Joulukuun lopussa sitten kirjoitellaan paniikissa seitsemää levyä päivässä.