keskiviikko 25. helmikuuta 2015

Päivä 56: Bob Dylan - The Freewheelin' Bob Dylan (1963)


"Tulkitsija tulkitsemassa tulkitsijaa, se voisi viedä miehen kuin miehen tiukoille. Todennäköisesti koko Pohjois-Eurooppa syttyisi tuleen ja vain Turku selviäisi."


Viime yö oli jo jännitystä täynnä mutta vielä ei sen suurempaa muutosta tähän huusholliin tullut. Muutoksen tuulet kuitenkin puhaltavat jo voidaan sitä kai myöntää että vähän alkaa jo jännittämään. Helpotusta koetettu hakea nyt erillaisten elokuvien kautta ja tuossa äskön tulikin juuri katsotta Coenin veljesten vuonna 2013 valmistunut, oikeinkin taiteellisen tyylikäs Inside Llewin Davis. Tämä folk-muusikosta kertova tarina saikin vähän folk-hampaan kolottamaan, siksipä kaivoinkin tänään hyllystä esille yhden genren legendan parhaimmista.

tiistai 24. helmikuuta 2015

Päivä 55: Mastodon - Leviathan (2004)


"Muusikoiden.net tai Vauva-foorumi, ei kai sillä nyt niin kauheasti väliä?"

Oulun helmikuu otti tänään vetisen askeleen kohti kevättä. Toki taivaalta tippui pikkuisen räntääkin, mutta eipä tuo taida näinä helteinä hirveästi maassa pysyä, muuna kuin lätäkkönä. Siitäpä sainkin idean valita tälle päivälle albumin jolla sivuttaisiin tuota märkää elementtiä. (Jos tämä keli jatkuu, pitää alkaa pikku hiljaa olla pakko jatkaa tällä hetkellä kuukauden sisällä tehdyn klikatuimman bändin juttu-sarjaa, if you know what I mean)

maanantai 23. helmikuuta 2015

Päivä 54: Von Hertzen Brothers - Love Remains The Same (2008)


"Miettikääpä sitä, sieltä sai porgeakin."

Jännitys tiivistyy Koskelassa ja hetket käyvät vähiin ennen kuin tässä pitäisi oikeasti ruveta lähtemään ottamaan melkoinen askel elämässä. Jännittää, mutta siitä olen varmasti jauhanut jo aika reilusti tämänkin blogin historiassa. Tänään tuli myös päästyä koulussa oletettavasti vähän eteenpäin joten haluan palkita itseni oikeasti hyvällä levyllä.

Joka näköjään hyppii.. Se siitä sitten. Mitäköhän tästä nyt sitten tulee?

sunnuntai 22. helmikuuta 2015

Päivä 53: Maj Karma - Salama (2009)


"Okei, mikä on ihan ensimmäinen biisi mikä sinulle tulee mieleen kun minä sanon "Maj Karma"?"

Kun noita koiruleita meille tähän talouteen on siunaantunut kahden kauniin ja omituisen yksilön verran, niin on niillä myös eräänalaisia vaatimuksia että niiden elo pysyy ihanteellisena ja miellyttävänä. Yksi näistä asioista on niiden ulkoiluttaminen, mikä osaa joskus olla erittäin tympiää hommaa. Junnuna se varsinkin syljetti aina ihan järkyttävästi. Silloin kun koirat vetää, vettä tulee ja muut ihmiset mulkoilee käy mielessä kuinka helppoa elämä olisi jos ei olisi eläimiä.

Mutta jos niitä ei olisi, ei olisi myöskään sunnuntaisia lenkkejä paremman puoliskon kanssa jossa puhutaan koko matkan ajan milloin mistäkin. Ne kun sattuvat olemaan ihan parhaita.

Tänään alettiin jauhamaan alku matkasta mitä hyviä levyjä tänä vuonna on tulossa ja kotiovella mietittiinkin Maj Karmaa. Koska niiltäkin on tulossa ilmeisesti tänä vuonna uusi albumi ja yleinen odotettu paluu, on mielestäni sallittua tänään ottaa kuuntelun viime juoksun Season Finalen, Salaman.