lauantai 24. tammikuuta 2015

Päivä 24: Damn Seagulls - Let It Shine (2014)


 ""Bruce Hipsteen"-meininki on vienyt meidät maaliin saakka ja yleinen fiilis tästä albumista jää hyväksi."

... on se eilen hommattu uutukaisuus. Ei mennä siis Floyd-putkeen vaan käydään tämän kimppuun samantien.

perjantai 23. tammikuuta 2015

Päivä 23: Pink Floyd - Animals (1977)


"Kun heidät yhdistää ja kaataa vielä lautaselle muun yhtyeen (joka nyt tässä maailman oudoimmassa vertauskuvien mansikkasopassa edustaa vaikka ketsuppia) on käsissämme maailman siistein lounas."


Tämän päivän työpäivä menikin tuumaillessa tv-kokin suurinta haastetta: mitä tänään kuunneltaisiin. Monia vaihtoehtoja kävi mielessä ja tulipa ostettua uusi levykin ihan varanvuoksi mutta tällä kertaa rakas Facebook antoi hyvän vinkin. Sinänsä haluaisin nyt kuunnella nämä kaikki putkeen, mutta mennään nyt ainakin alkuun vain tällä. Se on nimittäin semmoinen juttu että tismalleen 42 vuotta sitten tänä päivänä on julkaistu yksi kyseisen bändin kovimpia albumeita joka tunnetaan nimellä..

torstai 22. tammikuuta 2015

Päivä 22: 22-Pistepirkko - Rally Of Love (2001)


"Se on samalla makea mutta pystyy kyllä halutessaan vetämään sinua niin kovaa pataan että hampaat lähtee."

Heti alkuun on todettava että ei hittolainen mikä hauska vahinko: Kirjoitus numero 22 on ihan täydellisellä sattumalla myös 22-Pistepirkko! Ihan älytöntä.

On myös myönnettävä ettei Pistepirkot silleen virallisesti ole edes paikallinen bändi (oikeastaan se ei liity  Ouluun oikeastaan sen suuremmin minkään kautta.) vaan se on perustettu Utajärvellä mikä on silleen stragedisesti aika lähellä tätä kaupunkia. Totuss on vain se etten ehtinyt hakemaan Radiopuhelimia Äksästä ja hätäännyin, anteeksi.

keskiviikko 21. tammikuuta 2015

Päivä 21: Kuuradio - Oisko Susta Seikkailijaksi? (2009)


"Vastaus tuli nopeasti, kuten myös tämä levy."

No ei mennyt ihan putkeen eilinen peli, mutta ei se mitään hauskaa oli. Ei tosin niin hauskaa kun se kun katsoimme neuvolassa OYS'sta videota ja se sen soundtrack sisälsi vain kappaleita tältä albumilta. Minulla ainakin oli hauskaa. Paikallisen musiikin viikko jatkuu ja jatkuu ja jatkuu..


tiistai 20. tammikuuta 2015

Päivä 20: Brüssel Kaupallinen - Aika Kultaa Muistot (2005)


"Yllätykset seuraavat tätä kirjoitusta, todellakin."

Jee, tännään mennään ensimmistä kertaa koko vuoden aikana katsomaan paikan päälle kun Kärpät pelaa hallilla ja tolpissa soi. Sen kunniaksi jälleen kerran ollaan lyhyitä ja ytimekkäitä. Tällä kertaa ihan syystä. Paikallisen musiikin viikko jatkuu albumilla nimeltä..

maanantai 19. tammikuuta 2015

Päivä 19: Murena - Katoamispiste (2009)


"Harmi, siitä olisi sopinut laittaa vaikka kuvan tähän."

Televisiossa Teuvo Loman on pukeutunut mummoksi ja hoitaa lapsia. Lienee siis aika sulkea se tältä illalta ja siirtyä kirjailemaan tämän päivän paikallista albumia. Koska mielikuvitus on joskus erittäin rajallinen käsite, on vuorossa eilisestä päivityksestä tutun Murenan toinen albumi sekä aiheeseen liittyvä satu.

sunnuntai 18. tammikuuta 2015

Päivä 18: Murena - Metonin Jakso (2007)


" Muistan pyöräilleeni todella kovassa pakkasessa Kuivasjärven ja Keskustan välin niin nopeaa etten ehtinyt edes palella."

Paikallisen musiikin viikko jatkuu ja otetaan lähijuna itään päin missä meitä odottaa pieni Muhos. Välimatkaa ei Ouluun ole niin paljon etteikö paikallisia yhteitä voisi silleen pikkuisen pitää ominaan. Murenaa saa ainakin.