lauantai 2. toukokuuta 2015

Päivä 117: The Flaming Sideburns - Sky Pilots (2003)



"Odotukset ovat kuitenkin myös korkealla nukkumisen kannalta joten tällä kertaa kerron albumista käyttäen hyväksi Wikisitaatteja. "

Olkoon tämän päivän tripla-päivityksen otsikkona "Vappu vei voiton, bloggari jätti kirjoituksia väliin!" Olen pahoillani, tällä kertaa ei oikein löytnyt aikaa eikä mielenkiintoa. Ei anneta sen kuitenkaan haitata, vaan paukautetaan tälle illalle tosiaan kolme albumia. Hienona uudistuksena vapun kunniaksi, olen lisännyt kirjoitusten perään aina suoran linkin albumin Spotify-sivulle jonka saat tästä eteenpäin soimaan välittömästi lukemisen jälkeen jos Spotifyn omistat. Tiedättehän te. Helpooa kuin heinälato.


keskiviikko 29. huhtikuuta 2015

Päivä 114: AC/DC: Powerage (1978)



"Aikaan jolloin yksinkertaisuus oli pop."

Tänään päästiin kokemaan todellisesti itkuhälyttimen parhaimmat puolet, nimittäin naapurivakoilu. Harmi että tuo pätkäisee aina säännöllisen väliajoin, mutta kyllä tänäänkin urkituista tiedoista voi päätellä vaikka ja mitä. Esimerkiksi sen että C18-kämpän pipopäinen ukko luukuttaa tyhmää musiikkia liian isolla. Urpo.

tiistai 28. huhtikuuta 2015

Päivä 113: Mariska & Pahat Sudet - Mariska & Pahat Sudet (2010)




"Voisin melkein sanoa että hölmö"

Tämän päivän aikana olen oppinut että päästäkseen eroon ennakkoluuloista on hankittavia ystäviä jotka ovat ystäviä ennakkoluulojesi kanssa. Yksi suurimmista ennakkoluuloistani on aina ollut se että HPK'n fanit pitävät possu-hattuja ja kiusaavat pieniä lapsia. Kävi ilmi että olin väärässä. HPK-fanit ovat oikeasti tosi mukavia, eikä se 'kerhokaan ole mikään tyhmä lauma olentoja joita myös ihmisiksi kutsutaan.

maanantai 27. huhtikuuta 2015

Päivä 112: Nirvana - Unplugged in New York (1994)




"Valitse tämä lähimmästä musiikkipisteestäsi."
 
Jälleen jäi muutama päivä välistä, syytetään tällä kertaa sitten vaikka liian väkevää jugurttia ja kipeitä varpaita. Vaan ei sillä, nyt kiritään sitten kuin ysiluokkalainen keväällä.