perjantai 20. maaliskuuta 2015

Päivä 78: The Smiths - ...Best II (1992)


"Morrisey tuskin tästäkään pitää, mutta se mies ei nyt tykkää edes turkinpippureista. "

On perjantai, voitokkaan lätkäpelin jälkeen (tänään jopa kahden voitokkaan pelin jälkeen) kaadoin juuri ensimmäisen lasillisen punaviiniä tiedä kuinka pitkään aikaan ja istahdin sohvalle. Mitä sitä yleensä perjantaina tuleekaan tehtyä? Ainiin, Nelivitoseen vois lähtiä.. vaan eipä sitä tuttua porukkaa ole täällä. Hymh, noh onneksi löysin tänään kirpparilta Smithsiä.

torstai 19. maaliskuuta 2015

Päivä 77: Pink Floyd - The Dark Side of the Moon (1973)


"Ne yksittäisetkin kappaleet menevät niin täydellisesti yhteen keskenään että korvat ja mieli kiittää. "

Torstai on täällä taas! On myönnettävä että joidenkin tämän blogin kirjoitusten julkaisemisen jälkeen jään harmittelemaan kuinka en ehkä käyttänyt tarpeeksi aikaa kirjoittamiseen tai kuinka en saanut tekstiä millään lentämään aivoista sormiin toivotulla tasolla. Tänään ne paineet ovat HURJAT, on nimittäin tullut aika tehdä juttu yhdestä kaikkien aikojen kovimmasta albumista, ikinä.

keskiviikko 18. maaliskuuta 2015

Päivä 76: Studio Killers - Studio Killers (2013)


"ERITTÄIN suuri hatun nosto Ode To The Bouncerin Pink Floydismille"

Oivoi, kirjoittamisen aloittaminen venyi ja venyi tänään todella myöhäiseksi, niinkin myöhäiseksi että tuskin mitään hirveän siistiä tekstiä on luvassa. Sääli, sillä tämän päivän albumi ansaitsisi parempaa.

maanantai 16. maaliskuuta 2015

Päivä 74: First Aid Kit - The Lion's Roar (2012)


 "Oikeastaan missään kappaleessa ei soundit aiheuta mielipahaa, mikä on suhteellisen harvinaista näin vahvan valittajapersoonan omaavalle Oululaiselle. "

Maanantai, uuden viikon alku: Mahtavata, enää muutama päivä uuteen viikonloppuun ja samalla mennään askel kerrallaa kohti kesää ja kaikkea mukavaa. Hirmu kivaa.

Ei vaan, maanantait on arseesta, mutta tällä kertaa saatiin kiva aamupäivä kun päästiin kuuntelemaan levyjä jo aamusta kun koulun kanssa tapaaminen olikin iltapäivällä. Päivän valinta veikin meidät todellakin kohti sitä kuuluisaa villiä länttä, Ruotsia.

sunnuntai 15. maaliskuuta 2015

Päivä 73: Metallica - Kill 'Em All (1983)


"Ollaanpa nyt niin Oululaisia että käydään läpi aluksi kaikki negatiiviset asiat tästä albumista."

Tälle sunnuntaille tosiaan päästtin kuromaan vähän tätä projetktia vihdoin kiinni ja päästiinkin kuuntelemaan jopa kaksi albumia tälle päivälle. Tällä kertaa päädyin kirjoittamaan molempien intron tämän kirjoituksen yhteyteen, vaan eipä minulla tällä kertaa olekkaan mitään ihmeempää asiaa. Aurinko paistaa ja vauva itkee. Illalla pelaamaan lätkää. Go Saipa!

(Huom, julkaisu venyi kiitos oman lätkäuran, vaan ei se mitän. Go Saipa)

Päivä 72: Mariska & Pahat Sudet - Kukkurukuu (2012)



"Tämä saattaa jäädäkkin meikäläiseen soittolistaan, katsoppas nyt vaan vanhaa hevaria."