perjantai 22. toukokuuta 2015

Päivä 129: Tom Waits - Blood Money (2002)




"On pakko kehua kuitenkin albumin yleistä, hämyisän savuisen synkkää tunnelmaa."

Huh huh, melkoinen työpäivä taas takana, sen kunniaksi otetaan hörppy Waitsiä ja annetaan sormien kirjoittaa mitä mieli tekee.

torstai 21. toukokuuta 2015

Päivä 128: Noel Gallagher's High Flying Birds - Chasing Yesterday (2015)



 "Ei Noel nyt niin paljon lähde vääntelemään että hän tekisi jotain niin siistiä. Arvatkaa olinko oikeassa?"

Alkuun on todettava kaksi asiaa. Yksi: En tiedä mitä tapahtui kun eilen lisäilin viime aikaisiin päivityksiin uusia kuvia, mutta jostain syystä kaksi päivitystä jo muutaman viikon takaa päätti loikata ihan koko blogin kärkeen. Ärsyttävää, jos joku tietää miten tämän korjata niin olisin oikein onnellinen jos minullekkin paljastaisitte?

Kaksi: Kiitos Rane oivasta vinkistä!

Here we go!


keskiviikko 20. toukokuuta 2015

Päivä 116: System Of A Down - Steal This Album! (2002)


"Onneksi olen itse vastuuntuntoinen aikuinen ja ostin albumin aitona, toivottavasti moni albumin kaapannut myös teki saman"

Vaikkei tänä vuonna vappua juhlittu omalta osalta turuilla ja toreilla, kyllä se oli jälleen kerran leppoisa. Hyvä meininki ja hyvä musiikki täytti menon ja meiningin vaikka iltasella vähän vaikuttikin että iltasella soivan musiikin vuosikymmenen syystä tai toisesta matkustikin tuonne kultaiselle ysärille. Ei se mitään, hyvät oli bileet.

Päivä 115: Kent - Vapen & Ammunition (2002)




"Kent = Death Metal? Kenties?"

Ööh, koska tämän päivän kirjoitukset on julkaistu tällaisena "rönttönä" on tämä todennäköisesti se viimeinen jonka luette. (Toivottavasti olen saanut kirjoitetua kaksi muutakin juttua, muuten tämä toteamus on hölmö) Vappu 2015 oli kaiken kaikkiaan erityisen hieno pyhä ja sen onnistumiseen liittyi monta erillaista seikkaa. Eniten koko Vappua kuvaa se että viimeisin googlettamamme asia on: "Mihin Pekka Pohjola kuoli?" Jos joku tietää niin kommentoikaa tekstin alla olevaan kommentti osioon. (Pliis, kukaan ei ole kommentoinut vielä tätä kautta mihinkään)

Päivä 127: Diamond Head - Lightning To The Nations (White Album) (1980)


"Vieläköhän niitä liivejä jostain saisi?"

Tänään otetaan suunta kohti "hevimömmön" menneisyyttä ja tuodaan mieleen aika sairaan siisti levy jonka kaikkien kannattaa tsekata. Samalla jännitellään pääseekö tämä suuri bloggari askeleen lähemmäksi sitä suurta journalistin-uraa, sillä huomenna paljastetaan päästiinkö ensimmäiseltä kierrokselta jatkoon. Kutkuttavaa. Vai onko? Ehkei...

tiistai 19. toukokuuta 2015

Päivä 126: Jaco Pastorius - Jaco Pastorius (1976)




Jotta minua ei nyt iha naureta ulos bloggerista ja kaikesta muusta lähes yhtä tärkeästä, antakaa selitän takinkääntämisen alkeet mahdollisimman yksinkertaisesti: Jaco Pastorius.

Sitten pikkuinen jälkiruoka teille joille on tarkat silmät tai muuten vain satuitte hoksaamaan tämän uuden julkaisun lukiessanne jotain vanhempaa juttua. Tästä ei tullut mitenkään hieno teksti kuvaamaan tätä albumia, mutta kertoo hienon tarinan siitä miten mies voi joskus olla ihan väärässä. Olkaapi hyviä.

Päivä 125: Stam1na - Raja (2008)



"Onneksi tässäkin tarinassa löytyy myös niitä ilon ja hauskuuden hetkiä, harmi että siihen vaan vaaditaan Muistipalapeliä mukaillen "liikaa verta ja alkoholia". Sekaisin toisissaan."

Euroviisut ovat täällä. Hurraa. Sen kunniaksi vihdoin ja viimein julkaistaan jo pari päivää sitten aloitettu teksi Stam1nasta.


sunnuntai 17. toukokuuta 2015

Päivä 124: Faith No More - Sol Invictus (2015)



"Onko tässä Faith No Moren Lulu?"

Täällä taas, viikonlopun työkiireet ja yleinen laiskuus teki taas kirjoittajan elämästä vaikeaa, joten kuten kunnon miehen pitääkin, "tänään korjataan kaikki". Olen jälleen kerran kuunnellut kolmen albumin (okei, yhden aikana nukahdin mutta ei anneta sen haitata) ryppään jota puran nyt seuraavien päivitysten aikana. Toivotaan että laatu pysyy hyvänä ensimmäisestä kirjoituksesta saakka.

WÖYH oli muuten ihan sairaaaaaan kova. Suosittelen vilkaisemaan jos se sattuu vielä teikäläisten kylille tulemaan.